Klembussen

Bent u op zoek naar klembussen? Zoek dan niet verder. Binnen het assortiment van Technisch bureau Koppe vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Wij bieden allerlei producten aan die in elke branche te gebruiken zijn. De klembus is hier een uitstekend voorbeeld van. Bekijk de mogelijkheden!

De werkwijze van klembussen

Overal waar aandrijfelementen worden gebruikt, kunnen klembussen worden ingezet. Met een klembus bevestigt u gemakkelijk een remschijf, tandremschijf of kettingveel op de bas. Het zorgt ook voor een spellingvrije verbinding en tegelijkertijd voor een hoge rondloopnauwkeurigheid. Het voordeel is dat ze gemakkelijk te monteren en demonteren zijn. Een klembus is dé ideale uitkomst wanneer u een toepassing heeft waarbij u met kleine diameters een hoger koppel moet overbrengen. Als groothandel in aandrijftechniek zijn wij ook in staat om maatwerk te leveren.

Vind de juiste producten binnen ons assortiment

Heeft u klembussen nodig om zo verbinding te creëren, bijvoorbeeld tussen riemschijven? Bekijk dan zeker eens het aanbod van Technisch bureau Koppe. Hier vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft. Zo niet? Dan zijn wij ook in staat om productie op maat voor u te maken. Of het nu gaat om variatoren of andere elementen: wij helpen u graag. Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u professioneel advies nodig? We staan voor u klaar!

Contact opnemen