Drukstukken

Als u drukstukken nodig heeft voor het positioneren, zekeren, vergrendelen of ontkoppelen van machines en apparaten, zit u helemaal goed bij ons. Technisch bureau Koppe is een groothandel in aandrijftechniek en heeft daardoor een breed aanbod in allerlei producten voor uw machines en apparaten.

Verende drukstukken voor uw machines en apparaten

Drukstukken zijn veelvoorkomende producten binnen de aandrijftechniek. Ze kunnen onder andere worden toegepast voor het positioneren van spline assen in de medische wereld, elektronica en bij andere industriële applicaties. Er zijn standaard drukstukken, maar als groothandel in aandrijftechniek zijn wij ook in staat om ze op maat te maken. Door de verschillende materiaalcombinaties zijn ze voor bijna alle plaatsen en toepassingen geschikt. Ook kunnen ze eenvoudig worden vastgezet en weer worden losgemaakt. Dit verhoogt gegarandeerd het gebruikscomfort van uw toepassing en zorgt er dus ook voor dat u snel aan de slag kunt.

Schaf uw benodigde producten aan vanuit ons brede assortiment

Bent u op zoek naar drukstukken voor uw apparaat of machine? Wilt u verzekerd zijn van een hoog gebruikscomfort? Kies dan voor de aandrijfelementen van Technisch bureau Koppe. Naast deze drukstukken, vindt u bij ons ook nog vele andere producten voor uw machines en apparaten, zoals riemschijven.

Heeft u professioneel advies nodig? We staan voor u klaar!

Contact opnemen